Welcome to Radu-AirTickets travel agency.

dog-airlines

Cred ca trebuie sa-mi deschid o agentie de turims… si probabil intr-un viitor apropriat.. se va intampla sa-mi deschid o agentie:P. De ceva timp.. nu exista saptamana in care sa nu cumpar un bilet online.. fie pentru mine, sau cunostinte.. De cand m’am intors din Romania, am cumparat 5 bilete :)).. si la persoane necunoscute, care au fost trimise de niste cunostinte care apeleaza mereu la mine pentru bilete ieftine intre Italia – Romania. Sa nu mai zic, ca acum 1 an, am organizat o vacanta unor prieteni din Ro in Italia..si dupa cum mi’au spus, s-au simtit f. bine si ar vrea sa se mai intoarca :D.

Stiu cam aproape toate smecheriile companiilor ce vand bilete online.. chiar astazi (18/09/2009) am cumparat 2 bilete…unde dimineata costau 90 euro (dus-intors) si am zis ca mai astept.. sigur trebuie sa se ieftineasca.. si intradevar.. le-am cumparat acum cu 50 :D. Chestia este ca daca sunt 2+ persoane care cauta acelasi bilet in acelasi timp sau intr-un interval scurt de timp… pretul acestuia creste imediat…daca dai refresh la pagina iti spune ca trebuie sa recompletezi formularul, deoarece pretul s-a schimbat :). Aceeasi chestie se intampla si daca te uiti de prea multe ori in aceeasi zi la un bilet.. pretul creste cu 15-20 euro pana iti pui tu bani pe card…sau te decizi sa-l cumperi (stiu asta..ca mi s-a intamplat.. as putea zice aproape de fiecare data cand mi’am cumparat bilet pt mine :)) )

De cateva zile imi tot caut de munca.. iar munca care ar trebui s-o fac.. e chiar langa mine :)) si nu o vad :D, asa ca nu ar fi exclus..ca in urmatoarii ani..sa fiu si organizator de vacante :P, pe langa munca de zi cu zi..asta va fi ceva in timpul liber:P

M-ati vedea organizatorul propriei voastre vacante? 😀

Advertisements

2 Responses to “Welcome to Radu-AirTickets travel agency.”

  1. Danuzza Says:

    poate o sa ajung sa`ti fiu clienta 😀
    sa ne ti la curent :P:P:P

  2. realdogye Says:

    am sa va tin 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: