Prima zi de munca

Tocmai s’a incheiat prima zi de munca! 😀 Tot ce pot spune despre munca asta..este ca daca esti prost, ai carnet si iti place sa conduci.. e munca ideala :)). Astazi, in cele 8 ore de munca.. am condus o vola, din prima.. cum am ajuns la locul de munca.. mi’a dat pe mana ditamai masina..si mi’a zis.. “servici usor”… foarte tare am zis eu.. fiind prima oara cand m’am suit in asa ceva.. Era acolo unu care mi’a explicat totusi cum functioneaza masina.. dar nu mi’a zis mai mult de.. “priveste cum fac..si invata ” :)) .. i’am zis.. ok.. si ii puneam eu intrebari.. daca el nu zicea nimic :)). Dupa ce a mers ala cu masina 5 minute.. m’a lasat singur cuc.. vre-o 20-25 minute.. pana a venit tata care mi’a explicat k la carte cum se face :)). De condus.. se conduce foarte usor.. desi e ditamai namila de masina.. se conduce extrem de usor.. parca zici ca esti intr-un joc unde tre sa conduci camioane.. ai volanu.. si in dreapta un joystick .. prin care controlezi cupa (asta e marea dificultate.. pentru ca trebuie sa stii cum.. cat s-o lasi sau s-o ridici ..si mai ales..cum se face sa implii cupa dintr-un morman mare de seminte). Toata ziua.. numai asta am facut.. am mutat dintr-un loc in altul.. o gramada de seminte de floarea soarelui cu nush ce frunze printre seminte..

Sincer.. este putin plictisitor..DAR.. e si ok.. adica.. nu te grabeste nimeni.. nu e nimeni cu gura pe tine.. Singura chestie.. mai nasoala..e o masinarie..care iti urca cupa care o pui tu in ea.. pe un munte mai mare.. Si cum ziceam..e nasoala treaba cu masinaria asta..ca are o limita de timp..daca nu pui nici’o cupa timp de 5 minute.. se oprese masinaria..si tre sa cobori din vola..si sa o repornesti.. in rest.. esti singur cuc si muncesti in ritmul tau.

Cat despre contract.. da.. astazi am primit si semnat contractul de munca.. si sunt in perioada de proba timp de 6 saptamani.. dupa care.. ramane de vazut daca ma accepta in continuare sau imi da un RedBull ..sa-mi iau zboru.. Tot astazi.. am aflat si salariul.. de fapt.. cu cat ma plateste pe fiecare ora de munca.. (nu e salariu fix, ci in baza numarului de ore lucrate) care este 6.77 euro/h brut.. mi’e lene sa fac calculele..dar mama zice ca ajung si pana al 1000 euro lejer.. ceea ce este foarte bine :D.. Daca va aduceti aminte.. intr-un post mai recent..am scris ca ma astept undeva la 800-850 euro :).

Hai gata cu prostiile.. ca ma doare capu si sunt foarte obosit…dupa 8 ore de condus in continuu….si atentie maxima.. sa nu treaca cineva prin spatele tau..ca e trist urat de tot daca face cunostinta cu fieru’ :))

Ah.. era sa uit.. o faza foarte foarte tare.. a fost cand a venit tata la mine cu Bob’ul.. este o alta masinarie belea :P.. si a inceput sa stranga cu cupa de la bob semintele care le dadeam pe jos :D…am ras grup cand l-am vazut.. ma jur..Nush daca a-ti vazut desenul Wall-E .. dar va jur ca era identic.. cum se misca Wall-E..asa se misca tata cu bobu :))prea tare a fost faza.. si acum zambesc cand imi aduc aminte 😀

Gata.. Noapte buna..si sa ne auzim cu bine! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: