2012 – Sfarsitul technologiei

Nu stiu daca cred sau nu in aceasta teorie.. a mayasilor.. dar tind totusi sa cred ca ceva se va intampla. NASA a spus intr-un comunicat de presa in 2006 ca prin 2012 va avea loc o furtuna solara… ce va distruge toata technologia si tot ceea ce este electronic. O furtuna asemanatoare s-a inregistrat pe pamant in anul 1856, dar lumea nu a avut de suferit.. deoarece nu existau cine stie ce technologii care se bazau pe sisteme electronice..curent..etc.. insa de va avea loc in 2012 sau in orice an de aici inainte… ceva asemanator cu ceea ce a fost in 1856.. rasa umana.. ar putea disparea. Am auzit la radio..ca in USA se construieste un buncar in pamant.. care adaposteste 2 miliarde de exemplare umane.. pentru reproducere, in cazul in care se va intampla ceva, acum.. nu stiu daca este adevarat sau nu..dar eu asta am auzit..

Daca mayasii au avut dreptate.. atunci trebuie sa ne asteptam la ceva foarte nasol.. unde ar putea milioane.. poate chiar  miliarde de persoane… Daca furtuna solara va avea loc.. atunci ne-am lins pe bot cu apa potabila, lumina, medicamente si alte servicii de care suntem dependenti.. Ne-am intoarce innapoi cu aproape 200 de ani.. Bine.. mult greu ne va fi la inceput..(asta in cazul in care scapam vii).. ca de reconstruit tot ce aveam pana acum.. cred ca reusim destul de repede.. deja avem totul scris in carti, stim cum sa ne miscam..si suntem capabili sa readucem technologia la zi, in cativa ani.

Oricum.. bagati-va toti banii in technologie.. abia prin 2011.. cand lumea se fereste sa cumpere.. si asa. pentru 1 an..cine draq mai cumpara ..iar preturile or sa scada mult.. si o sa cumparam totul aproape moca.. Asta e doar o teorie.. sa speram ca se pune si’n practica :)).

daca mai aud ceva la tv/radio/net .. va tin la curent:P.. pana atunci..abia astept sa vad filmul 2012 care iese pe la jumatatea lunii Noiembrie 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: