…fumatul…

fumatul

De ceva ani… se tot zbat astia sa ii faca pe oameni sa se lase de fumat..deoarece risca sa moara mai repede..sa faca nush ce boli..si rahaturi de genu..si ce s-au gandit ei?.. “hai ma sa punem niste poze pe toate pachetele de tigari..astfel incat.. ii facem pe toti sa se lase de fumat.. “.. insa..nu s-au gandit ca lumea nu da fix 2 bani pe pozele lor.. ba din contra.. ii iau si la misto. Imi cer scuze ca deschis abia acum subiectul..dar am vazut acum niste poze pe net cu niste pachete de tigari..si automat mi’a trecut prin minte..acest subiect.

Sincer acum..cati dintre voi v-ati lasat de fumat..sau o sa va lasati doar pentru ca au pus pozele alea pe pachetele de tigari?

Daca tot vor sa va faca sa va lasati de fumat.. pe astia care fumati deja.. sunt 2 metode, care ar fi:

1. sa le scumpeasca in draci.. sa faca 15 euro un pachet.. (sa vedem cine plm mai da 15 euro pe un pachet de tzigari.. )

2. sa nu le mai fabrice prietene.. Sunt toxice.. pac.. s-a inchis fabrica.. nu mai ai autorizatie sa fabrici tigari si nici sa importi.. si s-a rezolvat orice problema legata de fumat.

Oare e asa greu sa aplici macar una din acesteย  2 metode?.. Clar.. in cazul in care se va aplica una din cele 2 metode..va exista oricum contrabanda.. (nu ca acum nu ar fi..)…dar nu-i nimic.. ii pui pe politistii aia comunitari sa caste ambii ochi mai bine.. nu doar unul cand e vorba de spaga si pupat in cur.. si asa scade si contrabanda..ย  insa.. n’ai sa vezi asa ceva.. nu in viitorul apropriat.

Pana atunci.. bagati prieteni buni.. tutun in voi..ca va face bine..si nu va mai plangeti ca nu aveti bani de pe o luna pe alta…avand in vedere ca un fumator obijnuit da in jur de 220 ron pe luna.. pe tzigari.. unde salariile sunt 500-600 ;)… nu-i bai.. atata timp cat exista tzigarile.. toata lumea e fericita ๐Ÿ˜‰

Advertisements

2 Responses to “…fumatul…”

 1. AxeL Says:

  Eu m-am lasat de fumat de vreun an si ceva, si continui sa rezist. Totul consta in asumarea riscului si in constientizarea faptului ca nu aduc nici un folos vietii personale, din contra, cum ai precizat si tu sunt toxice si ne “ajuta” sa ne sinucidem mult mai repede de termenul de “valabilitate” a vietii noastre. Daca vrei, orice e posibil. Iar in legatura cu pozele, s-a facut un sondaj in Romania cu privire la pozele ce apar pe pachetele de tigari iar cei mai multi dintre ei sustineau ca ori cereau vanzatorilor/vanzatoarelor alte pachete cu alte poze mai putin infricosatoare ori daca nu le acopereau cu o folie sau chiar cu micile “promotii” oferite de catre producatorii de tigarete. Deci … oricat de scumpe s-ar face, eu cred ca cel putin romanii nu vor scapa de viciul asta decat daca au vointa.

  • Radu Gologan Says:

   in primul rand.. felicitari ca te-ai lasat de fumat..si continua sa o faci ๐Ÿ˜‰
   In al 2-lea rand.. parerea mea e ca de ar costa tigarile 15 ron.. eu cred ca majoritatea le-ar rari.. Un fumator obijnuit.. ajunge sa fumeze un pachet de tigari pe zi.. ceea ce este foarte mult.. dar daca am face un calcul.. mic.. cum ar fi.. :
   15×30 = 450 ron.
   Crede-ma, ca la salariile care sunt in romania.. 3 sferturi din populatie..se lasa de fumat.. sau macar se obijnuieste sa fumeze mult mai putin.. Cine o sa continue sa fumeze la un asa pret.. sunt astia care au multi bani..de-i invart cu lopata.. si se sterg cu ei la fund dupa ce fac treaba mare.. ๐Ÿ˜› in rest.. nu cred ca e cineva dispus sa moara de foame..sau sa-si lase copilul neingrijit ca sa fumeze el un salariu pe luna.. iar de sunt 2 fumatori in casa.. s-a terminat..;)
   Cine stie.. poate o sa-i lumineze cineva si pe restul fumatorilor.. sa se lase de fumat.. deoarece.. toti sunt in aceeasi urna.. si fiecare risca sa castige cate un bilet la VIP class catre heaven ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: