2 frumuseti..

dupa cum spune titlul postului..dar chiar si poza.. acestea sunt 2 frumuseti. Aia din stanga (pt cei ce nu stiu, este un A5)..ar fi masina visurilor… dar.. daca nu se poate.. nu se poate :D, pe cand asta din dreapta (my dogmobile, a.k.a Eve).. … … ..este masina ideala :D. Stiu ca v’am tampit la cap.. masina in sus.. masina in jos.. masina la stanga.. la dreapta.. (btw, am si navigator breton :)) ).. dar eu sunt pur si simplu in al 9-lea cer cu aceasta masina :D. Momentan nu prea am nevoie de “gajicΓ£”.. sau daca o fi sa-mi gasesc una.. sa fie undeva mai la indepartare..(dar nici prea departe..ca ma costa:)) ).. asa ma plimb si cu Eve nitzel :D. Stiu.. sunt nebun..dar crede-ma ca ai fi in aceeasi situatie :)) si nu glumesc, deloc chiar ;).

Pentru o perioada de timp.. (cateva luni).. am s-o protejez cat pot .. chiar daca trebuie sa fac cateva minute bune pe jos pana ajung la masina :)). De exemplu, in localitatea unde stau eu acum sunt 3 parcari, dintre care una aproape mereu plina, una centrala dar e cu ora, si una mare libera(cum se vede si din poza.. e cam libera). Dezavantajul la parcarea mare libera..e ca tre sa merg 2 minute pe jos :)), iar pentru moment.. numai acolo imi parchez masina.. e mereu libera.. si am loc s-o parchez unde vreau eu..departe de alte masini.. sa nu existe riscul sa mi’o gasesc bulita..sau zgariata. La fel si la munca.. e o parcare destul de mare.. dar e mereu plina.. in afara de un colt in spate.. unde parchez eu :)). Prefer sa fac cativa pasi in plus..decat sa mi’o gasesc zgariata (stiu ca ma repet..dar nah, e mai frumos asa :D).. sunt multe persoane invidioase.. si sunt sigur ca odata si odata tot o gasesc zgariata.. dar daca o tin mai ascunsa si mai departe..poate sunt lenesi si nu se duc special pana la masina s-o zgarie..desi.. nu ar fi exclus :).Oricum, se stie ca de prind pe careva in timp ce imi zgarie masina.. ma JUR ca’i scot 5 dinti.. oricine ar fi..

Dupa prima zi, ma declar extra multumit de masina si inca nu am cuvinte s-oΒ  laud.. .. un singur cuvant imi vine…. BESTIALA, sper sa fiu la fel de multumit si peste 5-6 ani πŸ˜€

PS: m’am obijnuit cu ambreajul.. este chiar belea πŸ˜€

PS2: profit de acest post..sa alfu cine a cautat pe google.com, “blog realdogye” .. jur.. foarte tare :)) πŸ˜€ (sunt doar curios :D)

Advertisements

Tags: , ,

2 Responses to “2 frumuseti..”

  1. AxeL Says:

    EU! πŸ˜† De fapt, cand anume a cautat pe google.com? πŸ˜€

  2. Radu Gologan Says:

    pai, yesterday πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: