..craciunul..

…si uite ca sunt mai putin de 3 saptamani..si vine mult asteptatul Mos Craciun, mancarea de Craciun (ciorbita de burtica :X, cozonaci, etc).. masa sacra in seara craciunului si vacanta pentru scolari (de cand cu munca.. s-au dus si sfintele vacante pe care toti le asteptam cu drag cand eram la scoala 😦 ).

Sper totusi ca macar in iarna asta sa ninga ceva mai mult.. nu ca alte dati cand a nins noaptea iar dimineata era deja totul mocirla.. (mai bine nu ningea). Stiu cum ninge in Romania.. (am pierdut un avion acum 1 an (sau 2 :D):)) )si as vrea sa ninga la fel si aici.. sau macar pe jumatate, insa sansele sunt slabe..cel putin in zona unde stau eu.. ca in rest.. la munte sau pe dealuri mereu ninge si zapada ramane alba destul timp. Mi’e dor de toate campurile si oriunde te uiti cu ochii sa vezi alb.. sa simti draq ca-i iarna..

Nush voi, dar eu nu mai am pretentii la mos Craciun, deja mi’am facut prea multe cadouri anul asta..(ups, mosul mi’a facut prea multe cadouri 😀) si nu numai.. ci si anumite vise care s-au indeplinit..exact cum vroiam, iar asta ma face sa ma simt mandru de minte insumi.. Am zis ca vreau sa ma angajez cand ma intorc din Romania…la 10 zile m’am angajat, am zis ca vreau sa-mi iau masina.. dupa 1 luna de munca, mi’am luat masina. Anul asta a fost unul de success pentru mine, si ma bucur, tocmai deasta ma simt implinit chiar si asa, fara prietena..cateodata e mai bine 🙂 (cel putin, mie imi este bine asa… singur, desi.. ar fi cazul sa incep sa caut ceva ceva 😛 ).

Va urez un Craciun Fericit..si bafta la shopping, sa va dea Mos Craciun bani & idei  pt cadouri :D!

Ho ho ho.. Merry Christmas !!!

Tags: , , ,

2 Responses to “..craciunul..”

  1. Danuzza Says:

    azi a nins :X

  2. Radu Gologan Says:

    ha ha ha.. ma bucur extrem de mult pentru voi ;)..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: