La masa..

Dupa cum cativa au putut observa statusul meu de pe YM! aseara am fost invitat sa ma duc la masa (data de catre firma). La aceasta masa am fost toti angajatii firmei, bla bla bla.. Vreau sa zic ca jumatate sunt pensionari :)).. ai de plm..

Meniul era de peste.. de aici si numele restaurantului.. “Osteria del Pescatore”.. si vreau sa va zic ca am mancat niste rahaturi.. vai vai.. scoici in carapacea lor, sepie, calamar, creveti, peste, orez (cu scoici, creveti, calamar.. un mix.. ).. apoi ne-a adus al 4-lea fel.. niste paste facute de ei.. si tot asa.. o amestecatura de scoici, creveti, calamar.. Vreau sa zic ca mi’a placut :)) si m’am simtit bine dupa ce am manacat..adica nu am golit stomacul acasa.. 😀 (cum ma gandeam ca o se intample pe loc :)).. La masa a fost ok, am ras, am glumit.. pnm, m’am simtit chiar bine, iar la plecare ne-a dat un pachet.. (un cozonac si o sticla de sampanie)

Cam atat pentru moment.. pot sa ma bucur acum de zilele de sarbatoare.. deoarece stau acasa pana Luni..unde mai muncesc inca 3 zile si jumatate..apoi iar stau acasa 4 :D. Ne mai auzim, deoarece vreau sa mai scriu un articol, dar asta dupa ce mananc sarmalutze si o ciorbita de picioruse sau burta..depinde ce a facut mama 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: