Swingul..

Pentru cei ce nu stiu ce inseamna acest cuvant, Swing.. si in ce context se foloseste…informati-va aici – CLICK –.

Dupa ce am vazut un scurt reportaj la stirile de la ProTV.. m’am informat nitzel pe net.. si m’am gandit totusi sa incerc sa-mi astern pararea pe acest blog.

Ce cred eu despre Swing?

Pai.. nu pot crede altceva..decat ca doar persoanele putin tampite la cap pot frecventa astfel de grupuri.. schimband-usi partenerul sau recrutarea altuia (sex in 3) intr-o relatie “stabila” (spun anumite persoane). Pe multe site-uri se spune ca poti rezista ca relatie intr-un astfel de grup, doar daca ralatia in care esti implicat, nu exista gelozie si foarte multa incredere in partenerul de langa tine. Sincer, eu cred ca cine are o relatie stabila.. si satisfacuta pe plan sexual, nu are nevoie de astfel de grup-uri… Din toata povestea asta.. doar barbatul ar iesi mai satisfacut decat o femeie.. deoarece barbatul ar avea mai multe fantezii.. pe care ar putea sa le puna in practica cu “noua” partenera.. iar femeia.. daca ar avea fantezii.. le-ar aplica cu partenerul pe care-l consindera de viata.. nu ar avea nevoie de alt partener pt alte nebunii (nu pot sa cred ca partenerul de viata nu ar vrea sa faca anumite chestii cu iubita.. decat cu o necunoscuta). Pentru mine acest swing club.. este un bordel.. unde in loc sa fii singur.. si sa faci pe ascuns.. te duci cu iubita/sotia.. si in timp ce tu calaresti o alta parapanta.. .. si iubita/sotia ta este calarita in acelasi fel, poate mai nasol :). Pt mine.. tot curvie se poate numi.. doar ca nu pe bani.. ca s-ar fi numit prostitutie.. dar mare diferenta nu este :). Nu stiu voi, dar eu unul nu as putea sa stau cu una (vb de mine, pt fete cititi unul)  care sa vrea macar sa faca asa ceva sau sa fi fost calarita de XX hombres .. fie ca din dragoste..sau alte nebuneli..

Swing-ul este cel mai modern mod de a-ti insela propriul partener cu voia lui.. ceea ce automat duce la destramarea cuplului.. nu cu efecte imediate.. dar in ceva timp.. cu siguranta (nu zic ca toate cuplurile vor ajunge sa se desparta.. mai sunt si mici exceptii).. indiferent de cat de “open mind” (cum zicea unu pe un site) sunt ambii parteneri. Sa nu mai zic ca in reportajul de la ProTv mai povesteau aia ca si in afara clubului cele 2 cupluri..se frecventeaza.. Bleah, halal persoane “moderne“. Prefer sa fiu asa cum sunt.. cu gandirea mea de 2 bani..si pretentiile mele decat unul ce propune sau ii este propus sa participe la aceste club-uri.

Fara sa fac nume.. sau sa preciez perioada.. si eu am primit o astfel de “propunere“.. insa nu sa fac parte dintr-un swing club.. ci doar sex in 3:)…si.. normal ca am refuzat.. dar m’a pus pe ganduri toata povestea 🙂 chiar daca “a  fost in gluma” spusa toata smecheria :)..

Mai aveti ceva info si pe pagina asta… de fapt, asta cred ca este reportajul vazut.. doar ca era Video:). CLICK

Sincer, chiar vreau sa aud si parerea voastra legata de aceste club-uri si acest stil de viata.. Daca nu vreti sa fiti descoperiti.. jur ca nu dau nici-un fel de informatie nimanui.. si va puteti semna ca anonimat..doar postati-va ideea :).

Advertisements

3 Responses to “Swingul..”

  1. AxeL Says:

    Ca bine ziceai, bordeluri in care se practica sexul cu terte persoane pe care teoretic nici macar nu le cunosti. Sau mai bine zis, un fel de prostitutie, formulata altfel pentru a nu fi trasi la raspundere administratorii acestor cluburi. La fel ca tine, mi se pare ceva iesit din comun si dezgustator in acelasi timp. Totusi, daca ai o relatie, fantezii, fetish-uri, etc. … e mai bine sa le experimentezi cu partenerul/partenera de viata, nu cu altii/altele. So … finger down for swing clubs 🙂

  2. Radu Gologan Says:

    bingo.. tnx 😀

  3. Ebonie Moorehead Says:

    I really liked reading your post!. Quallity content. With such a valuable blog i believe you deserve to be ranking even higher in the search engines :). Check out the link in my name. That links to a tool that really helped me rank high in google. This way even more people can enjoy your posts and nothing beats a big audiance 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: