ce accident..

Astazi de dimineata ma duceam la munca, pe la ora 5:40 si cand ies pe strada principala.. vad in indepartare 3 masini facanduse praf.. 2 frontale si 1 care se invartea ca titirezul pana a ajuns in sant. Din pacate nush nr victimelor.. dar sunt sigur ca cineva a dat coltu.

Am scris acest post.. deoarece mi’am dat seama in ce lume de cacat traim.. si noi toti suntem de cacat in situatii de urgenta. Intrand pe strada principala.. dupa cum am mai spus, am vazut acest accident care era la 2 masini in fata mea insa la o distanta nici 500m.. Intre masinile accidentate si mine mai era o masina..  de fapt un cretin(a) deoarece era obligat sa ramana pana la venirea politiei/salvarii.. insa nu.. acesta a accelerat si s-a dus… cu alte cuvinte l-a durut in cur de ceea ce se intamplase in fata lui.. Oricum, eu m’am oprit si am vb cu un om ce se ducea la munca si mergea regulamentar.. si l-am ajutat dandui telefonul sa sune unde are nevoie, nevasta, servici si politie dupa care am plecat si eu ca intarziam la munca..si asa am ajuns cu 5 minute inainte de schimb :).

Tipul asta avea un peugeot 307 SW .. si vreau sa spun ca toata partea din fata.. ii lipsea.. insa el nu a avut nici macar 1 zgarietura.. .. nu mai zic ce era pe strada.. numai bucati de tabla… geam si plastice..

Shits happens every day..

Advertisements

Tags: ,

One Response to “ce accident..”

  1. AxeL Says:

    Mda, trist … credeam ca doar la noi in tara se intampla asa ceva … Pacat ca nu realizam cat e de nasol sa nu te ajute nimeni in astfel de clipe … In fine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: