deci, LOL

De mult timp, de fapt.. de cand au introdus pe siteul hi5.com faza cu FLIRT .. ma tot uit la flirt profiles ..si mai dau cate un DA sau NU… De multe ori.. am vrut si poate in viitorul apropriat am s-o si fac..Β  si anume..sa postez un post despre acele fete care isi pun la nume Frumusik, Dulceatza, Fluturash (vai.. si nu-mi mai imi vin acum..ca sunt cu zecile.. ) cand ele sunt niste naspete.. nush ce caracter au.. insa la prima impresie.. lasa de dorit. Sunt exact ca acele fete care se autoilud .. cu planuri pe urmatorii 100 ani… si care se mint singure..

In fine, sa revenim la postul care pur si simplu m’a distrat astazi, si anume o tipa… romanca cu siguranta..care si’a scris si ea un comment sub poza ei, care suna ca acesta:

1 : scuzatemi ..no lo so scrivere bene italiano..pero,da parlere sono multa brava…no loso si capite cuelo che scrivo πŸ™‚
2: sono una persona normale…
3:cerco una persona come me, NORMALE
ciao… πŸ™‚

Acum.. scuzatemi voi :)) .. daca se poate scrie asa ceva.. si nu zic ca a scris in italiana gresit.. (nu ca as fi eu cine stie ce AS in italiana.. insa pun partiu ca voi a-ti fi scris mesajul mai corect in proportie de 90% fata de cum a scris ea) deoarece…

scuzatemi =Β  sa zicem ca aici nu stie ca intre 2 vocale s-ul se citeste z .. si sa zicem ca a scris exact asa cum se aude..ceea ce e ok

no lo so = se aude clar.. NON lo so.. dar nah.. o fi avut ceva clei prin ureche πŸ™‚

pero, da parlere sono multa brava.. = aici..poate imi explica si mie careva de unde parlere .. in loc de parlare.. si de unde multa cand se zice si scrie molto :), btw, a parlare sono molto brava (ar fi corect).. iar daca si a parlare e la fel ca si cu scrivere.. e ok :))

no loso = desi mai devreme il scrisese despartit pe loso .. acum a gresit.. sa zicem ca nu i’a mers spacebar-ul

si capite cuelo = iar gresit.. deoarece se scrie quello dar sa zicem ca a scris dupa auz πŸ™‚ ..

Oricum, bravo ei ca are curajul sa scrie intr-o limba pe care nu o cunoaste.. insa ca si restu.. e pretty naspha πŸ™‚ cu smocu ala de par intr-o parte.. Emo Style … BTW, cum ziceam inainte.. referitor la numele ales.. Credeti ca aceasta domnisoara este o “queen”?.. mie sincer nu o vad intr-o asemenea postura πŸ™‚

Link-ul original il gasiti aici

3 Responses to “deci, LOL”

 1. AxeL Says:

  Ha ha ha. Scuzatemi de acest “ras” ironic. Mi se pare pur si simplu penibil sa te faci de ras atat de tare, mai ales ca vorba aceea: la ora actuala, traim in era tehnologiei, iar dictionarele ne sunt puse la dispozitie pe orice “GOAGΔ‚L” posibil si/sau imposibil. Asadar, daca nu ai inspiratia de a scrie corect (din punct de vedere gramatical) atunci macar fa-o folosindu-te de uneltele oferite de atatea site-uri si nu numai.
  Intr-o alta ordine de idei, probabil era amortita fata sau cine stie, doar ce se trezise si nu prea nimerea tastele (ceea ce e foarte putin probabil). Oricum, faza nu e de ras, dar nu cred ca exista vreunul/vreuna care sa se poata abtina cu desavarsire.
  Concluzie: fata ar flirta, dar nu o prea duce “tastatura” (din pacate) πŸ˜†
  P.S. Traiasca Romania PARE!!! (cunoscatorii stiu la ce ma refer) πŸ˜›

 2. Radu Gologan Says:

  :))… nu e de ras.. din contra.. e putin de plans.. ne facem de cacat cu niste chestii minore…. Putea sa scrie in romana.. sau.. engleza (cine stie cum ar fi scris si in engleza..dar sa zicem.. ca se fac 4 ani de generala… ceva ceva tot ar fi trebuit sa scrie :)) )

 3. lalla Says:

  hai na bine ca stii tu italiana! : D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: