Cercurile din lanuri

De 2 zile deja.. pe un pod din apropriere lumea se opreste sa se benocleze la un fenomen ciudat.. si anume intr-un camp de grau sau ce rahat e.. a aparut un desen..pe care il puteti observa in imaginea alaturata de mai jos.

Faza este ca nu cred ca a fost facut de vre’o nava extraterestra ci mai degraba de o mana umana.. cu o masinarie de tuns iarba care nu avea ce face..

Oare de ce desenul a fost facut sub un pod.. ca sa aiba loseri de se opresc o vizibilitate mai buna?:) de ce nu a fost facut in stanga unde nu era nici’un pod.. iar lanul de grau avea aceeasi inaltime cu strada..deci nu se vedea ;)…ai draq extraterestrii..sunt si inteligenti :))

Acum.. fiecare cu parerea lui, eu nu cred in asa ceva, insa cred cu certitudine ca sunt niste debili cei care se opresc pe pod cu masina si stau in mijlocul drumui incurcand circulatia rutiera unde nu ai nici vizibilitate din fata.. si unde se mai gaseste cate un CRETIN sa depaseasca in momentul in care urca podul iar tu care mergi regulamentar..sa te trezesti cu el in fata.. (nu e placut, insa s-a intamplat astazi). Fel si fel de oameni, dar asta in postul ce urmeaza sa-l scriu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: