A tampit Europa !!!

Acum ceva timp.. un prieten mi’a spus ca s-a dus la chioscul de sub el..si a cerut cateva oua.. iar vanzatoarea le-a cantarit. Cand mi’a povestit..am inceput sa rad, insa astazi m’am uitat putin la stiri si am vazut ca intradevar, ouale nu se mai vand la bucata, ci la kilogram :)) (incepand cu 2011).

Legea nu a fost data de parlamentul Romaniei (cum am crezut initial) insa de parlamentul European.. ceea ce ma face si mai mult sa rad, deoarece acolo nu sunt doar parlamentari romani.. ci si parlamentari din toate tarile europene .. Prin aceasta decizie a parlamentului European, am ajuns la concluza ca sunt putini dobitoci pe aceasta planeta..si nu stiu cum draq se face ca toti au ajuns in parlamentele tarilor Europene..

Oricum ar fi, din 2011 o sa cumparam ouale la kg.. :)) (ma scuzati ca rad…dar este penibila treaba)..

“tanti tanti..vreau si eu 1/2 kg de oua” ahahahha

LE: Vorbind in seara asta cu un prieten pe mess..referitor la statusul meu.. relativ la acest post, mi’a venit o idee.. pe care am zis s-o scriu in acest post. Daca mergem la magazin.. si zicem la vanzatoare ca vrem 100g de oua (suna si ciudat) iar un ou normal cantareste sa zic 150g.. ce tre sa facem?..sa cumparam 2 oua? sau sa-i cerem jumatate? Oare cat de tampit tre sa fii sa aprobi o astfel de lege?.. explicati’mi si mie..ca sunt mai retardat.. (insa nu cred ca sunt mai retardat decat cei ce ne conduc)… Dar va jur.. ca am sa cer la magazin fix un gramaj si daca nu face combinatia exacta sa ajunga la acel gramaj..sau nu lasa de la el ce este peste ceea ce am cerut eu.. jur ca-i zic sa-mi sparga un ou doar ca sa ajunga la exact cat am cerut.. Stiu ca vanzatorii nu au nici’o vina..insa nici eu nu am vina sa inghit toate cacaturile astea.. si daca ei nu protesteaza.. si nu se opun acestor legi de 2 bani.. atunci nush cine ar putea sa se opuna..

sursa

Tags: , , , ,

2 Responses to “A tampit Europa !!!”

  1. Danuzza Says:

    oare cat de mare e un ou mic?:)))))))

  2. Radu Gologan Says:

    cand am facut poza.. am cantarit sa vad cat au ouale.. si un cofrag de 10 oua cantareste 600g .. 🙂
    Oricum ar fi.. sunt niste cretini .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: