My new toy


De sambata am o noua jucarie, un computer nou. Sunt extrem de fericit si mandru de acest computer, nu numai pentru ca este nou si bun, ci mai ales pt faptul ca l-am cumparat din banii munciti de mine…chestie pe care as putea s-o compar cu picatura ce umple paharul de fericire:p.
Despre computer, nu pot spune decat ca sunt extrem extrem de multumit, deoarece nu face pic de zgomot cand este in modalitatea turbo, iar cand este in energy saving…daca nu ai vedea led-ul albastru nici nu iti dai seama ca este aprins:).
La cei 12 GB ram.. Se misca super ok..am tras azi de ex 12gb de pe hardul vechi pe asta nou, am dezarhivat un joc de 7 gb, aveam irc-ul, messu, winamp-ul si 3 firefox deschise si se misca de parca nu aveam nimic deschis :)…prea tare. Daca as fi facut la fel pe calculatorul vechi, nush daca scapa fara sa-l injur de mama si stramosii ei :)).
Despre jocuri.. Se misca belea, cu totul la MAXIM, grafica, detalii, etc.. Tot referitor la jocuri, abia astept sa-mi vina monitorul, sa ma pot juca in 3D:p. Ca jocuri mi-a tras Starcraft 2, mafia 2, assassin creed 2, call of duty 4 (restul inca nu au full 3d support)….si parca mai aveam un joc..dar nu-mi aduc aminte acum:). Va pot spune ca starcraft 2 este prea prea tare..ma refer la grafica, story, etc…cred ca este unul din putinele jocuri de pc ce isi merita banii, cel putin asta este parerea mea 🙂
Imi place maxim si la interior, pacat ca poza nu arata exact cum este in realitate insa va puteti face o mica idee :p
In viitorul apropriat, probabil Mos Craciun imi va aduce un soarece si o tastatura special pt jocuri, insa trebuie sa ma decid…am citit cateva reviews pana acum referitoare la 3 keyboards renumite dar multi nu sunt prea multumiti de ele.. Asa ca ma mai gandesc ce sa scriu in scrisoarea catre Mos Craciun :p
Momentan, asta este tot ce as putea spune despre pc-ul meu, dar am sa va tin la curent cu experienta 3d cand imi va veni monitorul.
Till then, peace!!

Leave a comment