Problema :D

De 2 saptamani ma tot duc la un curs.. (sunt obligat sa-l fac.. ), un curs de 120 ore.. impartit in cate 8 ore pe zi.. de 2 ori pe saptamana. Ce sa va zic.. BORING.. insa, astazi.. de dimineata a fost chiar prea tare. Trebuia sa avem 4 ore de “siguranta la locul de munca”, insa in locul profesorului care trebuia sa vina..a venit un mos..de 75 ani.. Tipul e prea tare.. si ne-a tinut (pe majoritatea) atenti la ceea ce zicea, chestii marunte, dar pun pariu ca multi nu le stiti.

Insa, astazi va pun si voua mintea la contributie.. sa vad daca sunteti smecheri:D.

Am  aici un patrat cu 3 coloane. Vreau.. ca voi sa il umpleti cu 9 cifre, de la 1 la 9, astfel incat pe FIECARE linie: verticala, orizontala si diagonala ..sa-mi dea suma 15, insa numerele nu au voie sa se repete.

In caz ca sunteti inteligenti, faceti pe o foaie acelasi patrat, numai ca in loc de 3 coloane, puneti 5 (nu stau sa refac tabelul) iar suma pe fiecare linie sa fie egala cu 65, sau unul de 7 coloane cu suma pe linie de 175.

Peste 1 saptamana.. am sa va postez si raspunsul..si metoda de a rezolva fie cel de 3 coloane, fie cel de 5 sau chiar 7 coloane (care este mai greu.. insa cu metoda pe care EU o stiu :)) .. e foarte usor.. si se face in maxim 1 min :)) )

Asa ca.. va rog sa va ganditi bine.. si sa postati macar de data asta.. raspunsul corect :D. Dau o sticla de bere sau vin persoanelor care rezolva corect tabelul format din 5 coloane :D. Cel din 3.. e prea usor… l-a rezolvat si sor’mea :)) hahahaha

Advertisements

Tags: , , ,

One Response to “Problema :D”

  1. Alexik Says:

    Asta cu 3 e banal:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: