Vai de curul nostru!

Aseara, 25.o5.2011, a avut loc marea intalnire dintre FC Steaua si Dinamo Bucuresti. Am asistat la un meci dragut as putea spune, dar intr-un final s-a terminat in favoarea Stelei. Ma rog, nu asta vreau sa scot in evidenta acum, ci suporterii.

La stirile de la ora 19:00, pe ProTV, am vazut un reportaj, oarecum live.. in care suporterii erau alergati de catre jandarmi pe strazile principale ale Brasovului. Multi au luat cateva bastoane pe carca.. insa daca era dupa mine.. le dadeam cu bata de baseball fix in crestetul capului.. ca sa nu mai aiba ocazia sa mai faca alti pasi. Din cate am inteles, au distrus cateva terase si vitrine… dar mai grav..e ca au speriat vizitatorii.

Dinamovistii insa.. cand au ajuns in Brasov.. pac si-au scos pixurile din pantaloni si au inceput sa mazgaleasca gardurile oamenilor. Dar, asta mi se pare mai mult decat corect.. pentru ca brasovenii stiau foarte bine ca vin idiotii si nu au unde sa se usureze.. Trebuiau sa se pregateasca..si sa puna WC-uriΒ  peste tot. Saracii dinamovisti.. Le-ar fi trebuit sa se pise pe un gard alimentat cu 320 volti.. astfel incat sa-i scuture bine dupa ce au terminat treaba.

Se pare ca pentru multi dintre romani, un meci de fotbal este mult mai important decat o politica de rahat.. cu politicieni de moda veche..care nu dau 2 bani pe tara in care traim (traim, pentru ca si in Italia este la fel) si care nu fac altceva decat sa traga pentru ei..si sa ne saraceasca din ce in ce mai mult..pana ajungem ca in Grecia.. poate si mai rau. Dar nu-i nimic.. si atunci.. in situatia in care Romania va falimenta ( cu toate ca toti zic ca am trecut de criza .. ) o sa ne bage un meci de fotbal mai tare.. si pac.. ne-a inchis iar gura tuturor.

Oare nu sutem in stare sa ne revoltam si sa ne batem la fel cum fac derbedeii la derbiurile importante din fotbal?.. Romani vs parlamentari. Eu zic ca suntem destui..astfel incat sa le facem fata tuturor… dar ma scuzati.. meciul de fotbal este mult mai important πŸ™‚

Pe langa batai si alte rahaturi.. ma uitam si imi imaginam ca toata tara, ma rog, cei care tin cu Steaua.. erau in extaz.. zici ca cine stie ce s-a intamplat si se bucurau maxim. Apai.. jur.. nu pot sa-i inteleg :). Esti suporter adevarat..dar prietene.. nu ti’a schimbat viata sociala cu nimic… insa altora da, sunt mai bogati cu cateva milioane de euro din cauza ta :). Tu ca adevarat suporter ce esti.. iesi in strada… te imbeti ca un porc si incepi sa injuri alti suporteri, te iei la bataie cu altii (desi ai castigat idiotule).. stii doar sa faci scandal aiurea.

Nu, nu sunt dimanovist.. si pot spune ca ma cac din avion pe toate echipele din Romania. Singura echipa cu care tin, este A.C Milan (din Italia) insa..si asta ma lasa rece. Tin cu echipa asta doar in Champions League, pentru ca aia este singura competitie valabila cu echipe bune si mult spectacol, nu ca la noi.. sa arunci cu rachete in teren…astfel incat sa-ti lovesti propriul jucator..hahahah luzari de carton ce sunteti.

Of of of..cum suntem toti orbiti de astfel de partide.. cand tara sau tarile in care traim.. sunt puse pe gratar.. iar jarul este din ce in ce mai aprins.. dar noua nu ne pasa.. sa avem un TV, bere si seminte..si suntem fericiti.

Vai de curul nostru, tuturor πŸ™‚

Advertisements

2 Responses to “Vai de curul nostru!”

  1. Alex Says:

    Traim in Romania, iar asta ne ocupa tot timpul! πŸ™‚

  2. Radu Gologan Says:

    corect πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: