Villaggio della Salute

Duminica, 14/08/2011, fiindca este o zi de la bunul si prea binevoitorul Dumnezeu, toata lumea a fost libera, asa ca ne-am propus sa mergem in acest “satuc” al sanatatii. Va zic inca de la inceput..ca nu eram asa convins ca mi-ar fi placut.. fiinca de 1 an ma tot bate mama la cap..sa mergem acolo..ca au fost colegele ei de la munca..si ca ar fi super tare (bla bla bla..chestii care ma lasa rece 🙂 ). Oricum, am fost acolo de dimineata.. de la ora 10.. si am stat pana seara la 17:50-18:00 ..cand am plecat acasa. Ca sa va descriu putin locul.. este undeva in munti, mai mult dealuri dar oricum, undeva la inaltime. Afara erau 34 grade.. si era numai buna treaba cu muntele. Am ajuns acolo.. si am vazut asa pe o parte a unui munte.. o multime de umbrelute.. din stuf.. facute misto, dar partea frumoasa este cand ajungi sus.. (dupa ce stai 3-4 min pe o banda rulanta..care te urca sus). Ajuns sus.. e locul cel mai frumos la care te-ai putea astepta, cat vezi cu ochii pe partea ta de munte.. ai numai piscine..si locuri unde sa stai sa prinzi soarele.. si intr-o alta parte.. ai niste topogane pe apa..

Partea frumoasa, este ca iti platesti un bilet de 22 euro..si stai toata ziua.. adica, de la ora 9 dim pana la 20:00 si beneficiezi de aproximativ toate locurile de acolo, excluse fiind baile termale si masajele cu namol sau ce mai au ei acolo.. (biletul este mai scump cu 8 euro). Dar si asa.. am beneficiat de bai cu apa magnetica, piscina antistress, antiage, tibetana, bio energetica.. s.a.m.d .. si in plus, era o piscina mare.. unde se faceau si valuri artificiale.. Puteai sa-ti iei un colac de guma.. si sa stai in valuri. Prea prea tare a fost..
Din aceste 8 ore cat am stat acolo.. pot spune ca 7 ore le-am stat numai in apa :). Mergeam din piscina in piscina. Foarte foarte tare.

Recomand acest loc tuturor persoanelor..care cauta relax dar si distractie totodata.

Aici aveti si website-ul oficial al locului -> http://www.villaggiodellasalutepiu.it/

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: